Drożdże "szybkie"

SpiritFerm 24SpiritFerm 24Drożdże aktywne SpiritFerm Turbo24h - fermentują 6kg cukru w 24 godziny. Instrukcja: rozpuścić 6kg cukru w 21 litrach wody o temperaturze 35-40*C, następnie wsypać całą zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać. Optymalna temperatura fermentacji 22-27*C. Skład: drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy. Masa netto 195g. Fermentacja przebiega burzliwie. Nie należy używać rurek fermentacyjnych ani korków, nie stosować pokryw w pojemnikach fermentacyjnych.
Polubuli ten produkt: 107
Coobra 24Coobra 24Coobra 24 jest nowym, extra „mocnym” i specjalnie stworzonym preparatem, do sfermentowania 6kg cukru w 24 godz. Zawartość: 205g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy. Instrukcja: rozpuścić 6kg cukru w 21L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C, czas fermentacji 24 godziny.
Polubuli ten produkt: 65
Alcotec 24Alcotec 24Extra “mocny” i specjalnie stworzony preparat, do odfermentowania 6kg cukru w 24 godziny do 14%. Drożdże typu Pure dają czysty i łagodny w smaku alkohol. Zawartość: drożdże+pożywka+witaminy oraz mikroelementy Instrukcja: należy rozpuścić 6kg cukru w 21l wody. Do nastawu o temp. ok. 35*C dodać zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać przez ok. 1 min. fermentować w temp. 20 - 30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C.
Polubuli ten produkt: 34