Drożdże mocne

SpiritFerm T3SpiritFerm T3Drożdże aktywne SpiritFerm T3. Instrukcja: 5kg cukru w 1 dzień daje 13%, 6kg cukru w 2 dni daje 15%, 7kg cukru w 3 dni daje 17%. Instrukcja: Rozpuścić wybraną ilość cukru w ciepłej wodzie, przelać do fermentatora i dopełnić ciepłą wodą do objętości 25 litrów. Do nastawu o temp. 20-30*C wsypać całą zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać. Optymalna temperatura fermentacji 22-27*C. Skład: drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy. Masa netto 125g. Fermentacja przebiega burzliwie. Nie należy używać rurek fermentacyjnych ani korków, nie stosować pokryw w pojemnikach fermentacyjnych.
Polubuli ten produkt: 170
Alcotec48Alcotec48Extra “mocny” i specjalnie stworzony preparat, do dwóch typów fermentacji: * 14% w 2 dni - rozpuścić 6kg cukru w 21l wody * 20% w 5 dni - rozpuścić 8kg cukru w 21l wody Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać przez ok. 1 min. fermentować w temp. 20 - 30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C. Zawartość: drożdże+pożywka+witaminy oraz mikroelementy Drożdże typu Pure dają czysty i łagodny w smaku alkohol.
Polubuli ten produkt: 131
T3T3Zawartość: 130g netto C drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy. Instrukcja: 6kg cukru daje 15% w ciągu 3 dni , 7kg cukru daje 17% w ciągu 5 dni. Rozpuścić wybraną ilość cukru w 25L wody. Do nastawu o temp. ok. 20-250C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-250C.
Polubuli ten produkt: 94
SpiritFerm MoskvaSpiritFerm MoskvaPrzeznaczone do szybkiej fermentacji 6,7 lub 8kg cukru. Czas fermentacji w zależności od ilości cukru i temperatury otoczenia: do 14% około 2 dni; do 20% około 5 dni. Instrukcja: wybraną ilość cukru rozpuścić w ciepłej wodzie w fermentatorze (najlepiej w fermentatorze 30L z podziałką). Dopełnić zimną wodą do objętości 25L. Do nastawu o temperaturze 25-30*C wsypać całą zawartość torebki z drożdżami i dokładnie wymieszać.
Polubuli ten produkt: 79
Spiritferm Exreme 8kgSpiritferm Exreme 8kgZawartość: drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy. Masa netto 145g. Fermentacja przebiega burzliwie. Nie należy używać rurek fermentacyjnych ani korków, nie stosować pokryw w pojemnikach fermentacyjnych.
Polubuli ten produkt: 42
JASKRAFT 7JASKRAFT 7Specjalnie utworzona receptura i skład drożdży do szybkiej fermentacji 6-7 kg cukru w 3 do 5 dni. Drożdże zachowują szybkość fermentacji jak typowe TURBO ale także zachowują dużą czystość jak drożdże typu PURE. 6kg cukru – czas fermentacji 3 dni; 7kg cukru – czas fermentacji 5 dni. Wybraną ilość cukru należy rozpuścić w 22l wody. Do nastawu o temperaturze 28-300C wsypać całą zawartość saszetki i całość dobrze wymieszać. Nie zamykać pojemnika fermentacyjnego gdyż fermentacja przebiega burzliwie.
Polubuli ten produkt: 37
Coobra8Coobra8Zawartość: 116g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy. Instrukcja: 8kg cukru daje 18% w ciągu 5dni (temp. ferment. 30*C) lub w ciągu 10dni (temp. ferment. 20*C). Rozpuścić 8kg cukru w 21L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C.
Polubuli ten produkt: 26
Coobra7Coobra7Zawartość: 124g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy. Instrukcja: 6kg cukru daje 14% w ciągu 3 dni , 7kg cukru daje 16% w ciągu 5 dni. Rozpuścić wybraną ilość cukru w 22L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C.
Polubuli ten produkt: 24